• Cisco predstavuje nové technológie, ktoré pomáhajú podnikom rýchlo škálovať siete a digitalizovať operácie s cieľom predefinovať zážitok.
  • Spoločnosť predstavuje prvé špičkové prístupové body Wi-Fi 6E v odvetví, Private 5G pre podniky ako riadenú službu a nové vysokovýkonné prepínače Catalyst série 9000X s Cisco Silicon One, ktoré poskytujú najvyššie rýchlosti a výkon so zabezpečením potrebným pre hybridné technológie.
  • S výkonným balíkom platforiem Cisco vrátane DNA Spaces, DNA Center a Meraki môžu zákazníci používať zjednodušenú technológiu potrebnú pre hybridnú prácu, vrátane inteligentných a udržateľných pracovných priestorov a bezpečného internetu vo veľkom rozsahu.

Spoločnosť Cisco (NASDAQ: CSCO) oznámila nové inovácie navrhnuté na podporu hybridnej práce s ľuďmi pracujúcimi z domu, v kancelárii alebo kdekoľvek inde.

Spoločnosti všetkých veľkostí sa prispôsobujú veľkým digitálnym prechodom, ktoré zmenili plány a operácie IT za posledné dva roky, zahŕňajúc hybridný cloud na prepojenie súkromných a verejných cloudov, AI (umelá inteligencia), ML (strojové učenie) internet vecí a hybridnú prácu na bezpečné prepojenie všetkých a všetkého. Hybridný pracovný úspech nie je len schopnosť podporovať vzdialenú pracovnú silu. Je to schopnosť prispôsobovať sa zmenám, keď k nim dôjde. To všetko je poháňané spoľahlivým, kritickým pripojením.

Sieť. Hybridná práca.

Sieť je základnou hnacou silou produktivity v hybridnom svete a pomáha podnikom, školám a vládam pracovať lepšie. Keďže stále viac ľudí vyžaduje flexibilitu pri práci podľa svojich podmienok, organizácie musia rýchlo škálovať svoje digitálne operácie, aby umožnili pripojenia potrebné na prácu odkiaľkoľvek.

Aby hybridná práca fungovala, je potrebná zásadná zmena v tom, ako organizácie využívajú technológiu a spoliehajú sa na ňu. Prepojenie väčšieho počtu ľudí a viacerých zariadení na viacerých miestach si vyžaduje všadeprítomné bezdrôtové pripojenia, zvýšenú silu a odolnosť siete a spoľahlivé zabezpečenie s nulovou dôverou, aby bolo možné zakaždým poskytnúť ten najlepší zážitok bez prerušení.

Na virtuálnom tlačovom podujatí spoločnosť Cisco vysvetlila, ako je jej najnovšia vlna technologických inovácií kritická pre zákazníkov, aby poskytli lepšie používateľské skúsenosti, umožnili inteligentné a udržateľné pracoviská a zabezpečili nasadenie internetu vecí vo veľkom rozsahu v rámci ich podnikového areálu.

„Hybridná práca nefunguje bez siete,“ povedal Todd Nightingale, výkonný viceprezident a generálny riaditeľ, Enterprise Networking and Cloud, Cisco. “Možnosti siete posilňujú schopnosti pracovnej sily. Tieto spustenia, poháňané Silicon One, umožňujú hybridnú prácu s bezprecedentným výkonom, spoľahlivosťou a čo je najdôležitejšie, agilitou potrebnou na to, aby sme sa mohli naďalej prispôsobovať a meniť s našimi tímami.”

Nové inovácie v oblasti bezdrôtových sietí a prístupu, ktoré boli oznámené, zahŕňajú:

  • Wi-Fi 6E (Catalyst 9136 a Meraki MR57): Technológia Wi-Fi 6E rozširuje kapacitu, aby prekonala gigabitový výkon. Nové produkty Cisco Wi-Fi 6E od Catalyst a Meraki sú prvými špičkovými 6E prístupovými bodmi v odvetví, ktoré riešia najnáročnejšie hybridné obchodné prostredia.
  • Cisco Private 5G: Riadená služba Private 5G spoločnosti Cisco dodávaná s globálnym poskytovateľom služieb a technologickými partnermi ponúka bezdrôtové prostredie, ktoré sa jednoducho spúšťa, intuitívne ovláda a je vodné pre digitálny prechod na hybridnú prácu a internet vecí.
  • Prepínače Catalyst 9000X: Nové modely Catalyst 9000X rozširujú rodinu prepínačov a poskytujú chrbticovú sieť, ktorá poskytuje rýchlosť, kapacitu šírky pásma a rozsah potrebné na podporu prístupu k sieti 100G/400G.
  • Zavedenie Cisco Silicon One do portfólia prepínania Catalyst: Cisco Silicon One, pôvodne nasadený v sieťach poskytovateľov webových služieb, naďalej preukazuje svoje schopnosti a flexibilitu programovania na podporu inovácií sietí v podnikových sieťach. Nové prepínače Catalyst 9500X a 9600X Series poháňa Cisco Silicon One Q200.

Reakcia priemyslu

“Organizácie v posledných rokoch zrýchlili svoje plány na podporu hybridných pracovných modelov. Základnou súčasťou týchto plánov je bezpečná a výkonná sieť, ktorá je schopná kedykoľvek pripojiť akéhokoľvek používateľa,” povedal Brandon Butler, manažér výskumu, Enterprise Networks, IDC. „IDC je presvedčené, že sieť budúcnosti bude musieť riešiť zvyšujúce sa požiadavky na výkon a spoľahlivosť siete, aby v konečnom dôsledku priniesla väčšiu obchodnú agilitu a produktivitu.“

Podporné zdroje

Blogy:

  • Sieť . Powering Hybrid Work ,“ Chris Stori, SVP a GM, Networking Experiences, Cisco
  • „Reimagining Hybrid Work: Create, Management, Collaborate with Network of the Future“, Greg Dorai, viceprezident produktového manažmentu, Secure Access Group, Cisco
  • „Súkromné 5G podľa vašich podmienok “, Masum Mir, viceprezident a generálny riaditeľ pre káblové, IoT a mobilné zariadenia, Cisco
  • „Cisco Silicon One poháňa podnikové prepínače novej generácie“ , Ofer Iny, Cisco Fellow

Cisco Newsroom: