Nová Webex funkcionalita štartuje rok 2022

Sme nadšení, že rok 2022 odštartujeme s novými funkciami, ktoré umocňujú spoluprácu pre každý pracovný štýl s prepracovanými pracovnými priestormi, ktoré sa ľahko spravujú a sú vždy bezpečné.

Tento mesiac predstavujeme nové farby pre zariadenia Webex Mini a Webex Desk, ako aj vylepšenia telefonovania a stretnutí. Ďalšie podrobnosti nájdete nižšie.

Zjednodušenie ovládania: Klávesové skratky na Macu

S touto novou funkciou máte teraz jednoduchý prístup k správe klávesových skratiek na Macu, takže môžete jednoducho a rýchlejšie pristupovať k funkcii Smart Audio, Chat, alebo spravovať skryté titulky na Macu. Prečítajte si viac o tejto novej funkcii a ďalších spôsoboch, ako Webex podporuje potreby používateľov v oblasti prístupnosti.

Rozšírená prítomnosť (MPP telefóny) v aplikácii Webex

Váš stav v aplikácii Webex je jednoduchý a automatický spôsob, ako oznámiť svoju dostupnosť vašim spolupracovníkom. Tento mesiac sme túto možnosť rozšírili, takže keď používate stolný MPP telefón aktualizujete svoj stav na „hovorí“.

Ovládanie kamery na vzdialenom konci

Ponorte sa do video hovorov ešte viac tým, že umožníte volajúcim, s ktorými sa rozprávate, na diaľku ovládať vašu kameru. Táto funkcia pomáha volajúcim získať cenný prehľad od vzdialených pracovníkov, alebo špecialistov tým, že im umožňuje používať posúvanie, nakláňanie a približovanie kamery, aby videli okolité prostredie rozprávajúceho. Prípady použitia zahŕňajú napríklad zlepšenie konzultácií s lekárom/pacientom. K dispozícii je v aplikácii Webex pre stolné počítače a mobilné zariadenia. Kliknutím sem získate ďalšie informácie.

Prepájanie hovoru naslepo

Prenos hovorov naslepo umožňuje používateľom Webex Calling okamžite prepojiť hovory jediným kliknutím z aplikácie Webex. Dopĺňa existujúcu funkciu konzultačného prenosu tým, že používateľom, ako je recepčný, alebo predajca poskytuje ďalšiu možnosť presmerovania hovorov, ktorá je ideálna pre prostredia s vysokou hlasitosťou hovorov.

Záznamy Webex, tlačidlá pre rýchly posun vpred a dozadu

Záznamy stretnutí sú skvelým spôsobom, ako si zopakovať o čom sa diskutovalo a uistiť sa, že vám nič neuniklo. Vďaka novým tlačidlám rýchleho pretáčania vpred/vzad sa môžete rýchlo posunúť o 10 sekúnd dopredu, alebo dozadu pri sledovaní prehrávania záznamu.

Nové farby pre Webex Desk Mini a Webex Desk
Prispôsobte si svoj pracovný priestor technológiou, ktorá je prispôsobená vám a nie naopak. Populárne zariadenia Webex Mini a Webex Desk teraz disponujú množstvom limitovaných farieb, ktoré doplnia váš pracovný priestor: Desert Sand, Nordic Blue a Woodland Green. Kliknite sem a vyberte si ten svoj ešte dnes.

Room OS 11 (séria Desk a Board)
So stretnutiami Webex by ste mali mať rovnaké skúsenosti bez ohľadu na zariadenia, ktoré používate. Nové rozhranie Room OS 11 optimalizuje spoluprácu s konzistentným používateľským rozhraním, ktoré nevyžaduje učenie sa, ako sa orientovať pri účasti na schôdzi.

Zvuková inteligencia Webex: Optimalizácia pre môj hlas je teraz k dispozícii v Room OS 11
Žijeme v hlučnom svete, ale to by nám nemalo brániť v pútavých stretnutiach. Zariadenia Webex Room sú teraz poháňané zvukovou inteligenciou, ktorá dosahuje odstraňovanie šumu na pozadí tým, že zvyšuje kvalitu reči a zachytáva len hlasy najbližšie k mikrofónu.

Vylepšená bezpečnosť
V rámci nášho zamerania sa na zabezpečenie bezpečnejšieho zážitku zo stretnutí zoskupujeme účastníkov do troch kategórií: interných, externých a neoverených, takže hostiteľ môže ľahko vidieť, kto čaká v predsieni a vpustiť na stretnutie iba vhodných čakateľov.

Nové volania API

Webex Calling predstavuje nové rozhrania API, ktoré zjednodušujú správu a zahŕňajú dvihnutie hovoru aj stlmený prenos. Ďalšie informácie o najnovších a existujúcich rozhraniach Webex Calling API nájdete na stránke developer.webex.com.

Nové vstavané aplikácie
Nový rok znamená aj nové vstavané integrácie pre aplikáciu Webex. Okrem iného sme pridali Smartsheet, Call Control, Interpret Manager. Kliknutím sem získate podrobnosti o všetkých našich najnovších vstavaných aplikáciách.