Predstavujeme nové zariadenie Cisco WiFi-6 CBW150AX – určené pre malé podniky

V spoločnosti Cisco sa neúnavne zameriavame na to, ako zjednodušiť oblasť IT – uľahčiť jeho správu, nasadenie, zabezpečenie a nákup. Táto snaha o zjednodušenie sa netýka len veľkých podnikových sietí – radi urobíme to isté aj pre malé firmy. Portfólio sieťových prepínačov a bezdrôtových prístupových bodov Cisco Business sme zámerne navrhli tak, aby sme vám poskytli bezpečný a pevný základ siete, ale s prijateľnou cenou a bez mesačných nákladov na predplatné.

S potešením preto predstavujeme nový model prístupového bodu a mesh extenderu, ktorý prináša výkon Wi-Fi 6 v spojení s kvalitou a podporou spoločnosti Cisco. To všetko pri cenníkovej cene len približne 125 USD – našej doteraz najnižšej cene za tento typ technológie. Nové modely CBW150AX a CBW151AXM sú už u našich distribútorov vrátane spoločnosti Amazon.

Čo ešte odlišuje tento nový prístupový bod a sieťový extender?

Vylepšený výkon

Získate funkcie Wi-Fi 6 podnikovej triedy, ktoré umožňujú vyšší výkon, lepší prístup a väčšiu šírku pásma bez ohľadu na to, o akú náročnú aplikáciu ide. Pri hybridnej práci a zvýšených požiadavkách na video aplikácie potrebujú najnovšie technológie aj malé a stredné podniky. A je navyše spätne kompatibilný a podporuje staršie mobilné zariadenia a počítače.

Jednoduchosť

Potrebujete pracovať, nie spravovať sieť. Pomocou aplikácie Cisco Business Mobile alebo nástroja Dashboard ho môžete ľahko nastaviť, spravovať a monitorovať. Nie je potrebné ovládať spravovanie cez príkazový riadok.

Flexibilita

Potrebujete väčšie pokrytie? Dá sa ľahko rozšíriť jednoduchým kombinovaním ďalších bezdrôtových prístupových bodov Cisco Business a mesh extenderov. Integrované napájanie cez ethernet (PoE) ponúka dodatočnú flexibilitu a eliminuje potrebu napájania striedavým prúdom.

Prijateľná cena

Nové zariadenia CBW150AX a CBW151AXM ponúkajú podnikový výkon za cenu pre malé firmy bez predplatného alebo licenčných poplatkov.

Najlepšie zo všetkého, a možno najdôležitejšie – vieme, že v prípade problémov chcete záruku a telefonickú podporu. Už ste sa niekedy pokúšali vyriešiť nejaký problém cez chat? Keď na tom naozaj záleží, chcete sa spojiť so živým odborníkom, ktorý vám pomôže. Preto k 3-ročnej záruke s vrátením výrobcovi prikladáme aj ročnú bezplatnú telefonickú podporu 24×7, pretože vieme, že sieť je kritická bez ohľadu na jej veľkosť.

Ak sa chcete dozvedieť viac, prejdite sem. Pripravte sa na budúcnosť – teraz je ten správny čas premeniť vašu bezdrôtovú sieť na konkurenčnú výhodu.

Greg Smith

Senior manažér, marketing

Cisco Solutions Marketing