Ahojte priatelia!

Máme to tu opäť. Teraz nemyslím našich predstaviteľov, ale nový rok. Prajem vám všetkým len to najlepšie do celého roka 2024! Nech sa splní všetko, čo vám niekto nasľubuje. Nech to stojí čo to stojí. Hlavne nech to nestojí veľa nás. Okrem zdravia by sme si mali želať aj veľa rozumu. Lebo však čo z takého človeka, ktorý je zdravý ale blbý. Takže ešte raz všetko naj a veľa, veľa rozumu!

Podarilo sa vám cez sviatky vyhýbať sa všetkému čo by vás mohlo urobiť tučnejšími? Mne áno. Vyhol som sa zrkadlám, foteniu, váhe aj úprimným kamarátom. Ak ste sa predsa len nevyhli zvýšenému príjmu kalórií, nevadí. Pomôže pohyb. Ale pozor! Nie je pohyb ako pohyb. Napríklad taký sex je veľmi nebezpečná vec. Hlava sa mi točí, ruky sa trasú, srdce mi ide vyskočiť z hrude…a to si ešte len dávam dole ponožky. Muži v mojom veku by už asi mali nechať na pokoji mladé baby a nájsť si ženu, ktorá rozozná prvé príznaky infarktu. Inak, medzi sviatkami som bol na kardiológii pozrieť kamaráta. Mali tam vianočný stromček ozdobený srdiečkami. Tak ma napadlo, čím asi mali ozdobený stromček na gynekológii?

Ako zvyčajne, nový rok je ten správny čas na nové predsavzatia. Tentoraz som si chcel dať netradičný záväzok ktorý si dávam pravidelne posledných 5 rokov. Že schudnem. Čítal som, vraj na otestovanie či ste sa „zväčšili“, je dobré vytiahnuť zo skrine niečo čo ste nosili pred desiatimi rokmi. Ak vám to bude dobré, ste v pohode. Ja som to vyskúšal. Vytiahol som si šál a bol mi akurát.

V poriadku, tento rok si teda dám iné predsavzatie. Rozmýšľam, či si nedám záväzok, že prestanem piť alkohol. Bojím sa však, čo to urobí s mojou genetikou. Spiderman to mal jednoduché. Uhryzol ho pavúk a začal liezť po stenách. Avšak mňa raz poštípalo veľa komárov a odvtedy stále nasávam. To teda asi nedokážem zmeniť. Ono to je tak. Tí, ktorí sa starajú o domácich miláčikov (tým nemyslím manželky, ale nejaké zvieratká), to určite chápu. Ľudia sa na Teba pozerajú ako sa správaš, či piješ, fajčíš, nadávaš a podobne. Ale komár, komár Ťa má rád takého aký si. Malú zmenu však predsa len pociťujem. Začal som ráno piť namiesto kávy pomarančový džús. Odvtedy sa cítim lepšie a na ľudí som milší. Lekár mi povedal, že je to vitamínmi. Ja si aj tak myslím, že to bude vodkou, s ktorou si džús miešam.

Zamyslenie na záver. Čo robí človeka človekom? V poslednom čase sa mi zdalo, že schopnosť rozpoznať všetky obrázky na ktorých je semafor. Ale najnovšie si myslím, že stačí rozpoznať semafor v Dúbravke.

Aj v tomto obšťastníku by sme Vás chceli upozorniť na niečo zaujímavé z CISCO rodinky.

CISCO prišlo s Room Bar Pro

Cisco Room Bar Pro je optimalizovaný pre stredné pracovné priestory (5-12 miest na sedenie). Je to vďaka duálnemu kamerovému systému, ktorý siaha ďalej, zaberá širší priestor a zobrazí každého v miestnosti v ultra vysokej kvalite, aj keď účastníci sedia na koncoch stola. Používa NVIDIA kartu na AI meetingy – Cinematics mode a je možné pripojiť externú kameru. Využíva WiFi 6E. Viac informácií nájdete na https://blog.webex.com/collaboration-devices/introducing-room-bar-pro/ .

Dúfame, že aj dnes sme Vám priniesli niečo podnetné a zároveň aj pomohli k lepšej nálade.

Milí priatelia, veríme, že vás obšťastník pobavil. Prosíme, berte na vedomie, že obšťastník neodzrkadľuje názory a hodnoty spoločností Cisco a Asbis. Zdieľame ho s vami, aby spestril váš pracovný čas a priniesol dobrú náladu všetkým, ktorým je humor nášho obľúbeného kolegu Džejdžeja sympatický.