Inovácie, vďaka ktorým je hybridná práca ešte lepšia. Optimalizácia pre všetky hlasy, integrácia Webex App s HubSpot, nové funkcie Socio, ktoré zjednocujú fyzické a virtuálne zážitky z udalostí a ďalšie.

VIAC INKLUZÍVNYCH ZÁŽITKOV

Optimalizácia pre všetky hlasy

Poskytnite všetkým účastníkom schôdze rovnaký hlas vďaka najnovšej inteligentnej zvukovej funkcii Webex: optimalizácia pre všetky hlasy. Vďaka optimalizácii pre všetky hlasy budú používatelia môcť počuť kohokoľvek na schôdzi bez ohľadu na to, kde sa v miestnosti nachádza. Ak je napríklad pri stole zhluk a niekoľko ľudí sedí ďalej od mikrofónu, ich hlasy budú stále nahlas a zreteľne počuť všetci účastníci stretnutia. Kliknite sem, ak chcete získať viac informácií o tom, ako zapnúť túto funkciu.

 


Preklad a prepis v reálnom čase sa rozšíril na 13 hovorených jazykov

Vytvorte viac kolaboratívne, prístupné a inkluzívne prostredie na stretnutiach a webových seminároch s účastníkmi z celého sveta a so sluchovým postihnutím s prekladom v reálnom čase. Tento mesiac sme pridali 13 nových hovorených jazykov preložených do 100+ jazykov titulkov v aplikácii Webex. Podrobnosti o všetkých podporovaných jazykoch nájdete v článku tu.

Nové virtuálne pozadia

Teraz máte viac spôsobov, ako prispôsobiť pozadie pomocou úplne nových predvyplnených animovaných, alebo statických možností. Môžete tiež predviesť svoju kreativitu vytvorením vlastného pozadia s obrázkami, súbormi GIF alebo MP4 podľa vlastného výberu.

Prepracované skúsenosti Slido v stretnutiach Webex 

Tento mesiac sme prepracovali prostredie Slido na stretnutiach Webex, aby sme uľahčili vytváranie pútavých prieskumov, kvízov a Q&A, ako kedykoľvek predtým. Jediné, čo musia hostitelia urobiť, je povoliť to manuálne v ponuke bočného panela pred ich stretnutiami.

Obnovená knižnica šablón prieskumu Slido  

Pre vaše nadchádzajúce stretnutia a udalosti môžete teraz využiť prepracovanú knižnicu šablón prieskumov, ktorá obsahuje širokú škálu vopred vyplnených prieskumov s otázkami, ktoré rozprúdia pútavý dialóg.

Aplikácia Webex pre Hubspot 

Webex s hrdosťou oznamuje Webex App pre HubSpot, natívnu integráciu, ktorá poskytuje úžasný zážitok zo spolupráce a zároveň minimalizuje prepínanie aplikácií a konsoliduje všetky interakcie, na ktorých záleží, na jednom mieste. Integrácia eliminuje akékoľvek konflikty okolo toho, kde sa stretnúť, a zefektívňuje váš predajný proces automatickým vložením odkazu na stretnutie Webex do vašich stretnutí HubSpot. V kombinácii s prepojeným kalendárom a emailovými aplikáciami ide o možnosť kliknutia na jedno tlačidlo na stránke rezervácií HubSpot, ktorá sa postará o odosielanie emailových pozvánok, aktualizáciu kalendárov a pripojenie k schôdzi Webex. Viac informácií o Webex s Hubspot Meetings nájdete tu.

 

PREPRACOVANÉ PRACOVNÉ PRIESTORY

 

Podporné možnosti pre hybridnú prácu a návrat do kancelárie

Webex Assistant for Devices je teraz k dispozícii v 4 nových jazykoch a poskytuje používateľom inkluzívnejší zážitok. Webex Assistant for Devices teraz ponúka japončinu okrem už dostupných možností v nemčine, francúzštine a španielčine, pričom ďalšie budú čoskoro pribúdať. Správcovia IT môžu aktualizovať zariadenia Webex pre lokalizované prostredie s preferovanými jazykmi. Ak chcete začať s aplikáciou Webex Assistant for Devices, prečítajte si  článok tu .

 

Plne pohlcujúce stretnutia na cloude zaregistrovanom zariadení Webex Room Panorama

Prineste pohlcujúci zážitok a úplný panoramatický výhľad s Webex Room Panorama. Webex podporuje point-to-point hovory s výnimočným živým videom od vzdialených účastníkov, ako je vzdialená zasadacia miestnosť na dvoch 82-palcových obrazovkách. Zdieľaný obsah sa zobrazuje na 65-palcovej hornej obrazovke, ktorá umožňuje úžasné prezentácie a ešte viac zbližuje tímy.​

Vďaka smerovému stereo zvuku, inteligentnému stolnému mikrofónu, zdieľaniu obsahu HD a ešte väčšej šírke pásma hovorov môže Room Panorama registrovaná v cloude poskytnúť ešte väčšiu flexibilitu, replikovať osobné zážitky a priniesť úplný panoramatický zážitok do zasadacích miestností.

BEZPEČNOSŤ, RIADITEĽNOSŤ A VÝKON

 

NOVÉ prispôsobené prehľady a analýzy

Webex Control Hub nielenže poskytuje komplexné analýzy v reálnom čase pre všetky aspekty spolupráce (stretnutia, správy, volania a zariadenia), ale teraz umožňujeme správcom IT vytvoriť si vlastný analytický panel pre svoje kvartálne obchodné prehľady, alebo firemné reporty. Môžu využiť rozsiahlu knižnicu kľúčových ukazovateľov výkonu a grafov dostupných pre všetky analýzy v Control Hub a vytvoriť si vlastné prispôsobené zobrazenie s možnosťou upraviť/pridať viacero informačných panelov podľa svojich potrieb.

 

HYBRIDNÉ UDALOSTI

Socio Simulive a video hosting

S týmito najnovšími možnosťami majú manažéri udalostí teraz k dispozícii nástroje, ktoré podporujú agilnejšie plánovanie/realizáciu a zároveň ponúkajú účastníkom pohlcujúcejší zážitok s vopred nahraným video obsahom.

Simulive pomáha znižovať produkčné riziko tým, že vám umožňuje vopred nahrať obsah vašej udalosti a naplánovať jej uvedenie naživo na konkrétny čas. Všetci účastníci, ktorí sa pripájajú k relácii, budú súčasne sledovať váš vopred nahraný obsah, takže ich účasť v rozhovore, Q&A, alebo prieskumoch bude plne synchronizovaná s vaším obsahom.

Natívne riešenie video hostingu spoločnosti Socio vám umožňuje s istotou umiestniť všetky vaše videá na jednom centralizovanom mieste. Či už prehrávate videá počas živého prenosu, simulačnej relácie, alebo ako obsah na požiadanie, môžete vytvoriť nezabudnuteľné zážitky pre jednotlivé relácie, virtuálne stánky sponzorov, alebo profily rečníkov. Viac sa dozviete tu .