Cisco predstavuje svoje najvýkonnejšie a energeticky najefektívnejšie riešenie pre výpočtový výkon a príchodom štvrtej generácie Intel Xeon Scalable procesorov znova posúva latku s riešením Cisco UCS X.

V skutočnosti existujú dva prvky toho, čo Cisco UCS X-Series poskytujú. Prvý, Cisco zákazníkom poskytuje väčšiu flexibilitu a vyšší výkon pre moderné pracovné zaťaženia. Druhý, Cisco poskytuje akceleráciu aplikácií bez kompromisov podporou Nvidia a Intel Flex GPU v technológii UCS X-Series Fabric, čo umožňuje zákazníkom podporovať širšiu škálu rýchlo sa vyvíjajúcich a čoraz náročnejších úloh.

Cisco a jeho zákazníci využívajú výhody modulárnej architektúry UCS X-Series pripravenej na budúcnosť tým, že pokračujú v disagregácii technológií a eliminácii historických vynútených upgradov/forlift dokupov pri adopcii nových technológií. Schopnosť podporovať výpočtové uzly rôznych generácií, variácie GPU či už vo výpočtových uzloch alebo v špecializovaných PCIe uzloch a to všetko v jednom šasi je dôkazom toho, že flexibilita modulárneho dizajnu UCS X-Series ponúka obrovskú ochranu investícií.

UCS X-Series dokáže efektívne podporovať moderné pracovné zaťaženie na architektúre blade serverov, ktorá bola historicky praktická len na rack serveroch.

Táto kombinácia hustoty, výkonu, modularity a zjednodušenej správy prináša množstvo prevádzkových a udržateľných výhod vrátane:

  • Schopnosť „urobiť viac s menej“ znížením počtu systémov s konsolidačným pomerom až 4:1
  • Schopnosť redukovať počet komponentov, zariadení a kabeláže prostredníctvom architektúry UCS X-Series Fabric, ktorá môže poskytnúť až o 64 percent lepší výkon a o 31 percent nižšiu spotrebu
  • Schopnosť dosiahnuť udržateľnosť prostredníctvom politík a riadenia vo veľkom rozsahu prostredníctvom Cisco Intersight

Pre viac informácií kontaktujte: [email protected]