Ahojte priatelia!

Máme tu máj, lásky čas. Kto sleduje politickú scénu, lásku môže z prívlastkov mája vynechať. Vlastne ak si zoberieme slovenské (ne)štandardné manželstvo s vyhrážkami, násilím a klamlivým osočovaním, tak náš parlament je jedna veľká rodina. Tých o ktorých sme si mysleli že sme sa ich zbavili, nahradili ešte kontroverznejší. Teraz to vypadá, že predchádzajúci sa opäť vrátia, ale už nie takí ako boli. Z pohľadu gastroenterológa predtým boli ako ľahká hnačka, prichádzajú ako ťažká dyzentéria. Čo už s tým narobíme, politikov môžeme vymeniť, voličov nie.

Máj prichádza ako sa patrí. Mráz, dažde, vypadá to na peknú úrodu obilia. Možno nejaké žito zostane aj u nás a nebudeme potrebovať to kontaminované ukrajinské. Ak bude naďalej takáto pľušť, traktory a kombajny sa budú mať čo obracať. Ako povedal jeden traktorista: „..aká dobrá robota by to bola, keby furt nebolo treba niečo robiť..“ Ozaj, viete aký je rozdiel medzi traktorom a mrazom? Vraj keď vám prejde mráz po chrbte, dá sa to vydržať.

Pred časom skeptici hovorili že EU je v koncoch. Bude bieda. A vypadá to že už začala. Vo Francúzsku už jedia aj plesnivý syr a žaby, v Taliansku úplne suchú šunku, všade sa pijú staré vína. Na viac už v Európe asi ľudia nemajú. Dokonca ceny múky a strúhanky sa vyšplhali tak vysoko, že výrobcovia párkov vraj začínajú premýšľať nad tým, že ich opäť budú vyrábať z mäsa.

Vynorilo sa veľa receptov ako z takej galiby. Neverte však všetkému, kým nevyskúšate. Minulý mesiac som bol s partnerkou na pár dní v Spojených Arabských Emirátoch. Ja by som sa tam neterigal, ale keď chcela…vlastne keď som sa dočítal že sa tam dá žena vymeniť za ťavu, ktorá je tam vysoko cenená…no nevyskúšajte to. Keď som však zistil, že tam chlap môže mať štyri ženy, bol som vďačný, že žijem na Slovensku, kde nás pred mnohoženstvom chránia zákonom.

Záverom by som sa s vami chcel podeliť o jednu myšlienku ženy z emirátov, ktorej by u nás asi mohlo závidieť veľa našich (bývalých) partneriek: „Ja som veľmi rada, že mi manžela vybrali rodičia. Pri pomyslení, že by som si niekoho takého vybrala sama dobrovoľne, by ma asi porazilo….“

Aj v tomto obšťastníku by sme Vás chceli upozorniť na niečo užitočné z CISCO rodinky.

Start-up Smartlook, vraj jediná kombinovaná kvantitatívna + kvalitatívna analytická platforma, ktorá analyzuje chovanie ľudí na internete, je cieľom akvizičných snáh spoločnosti Cisco.

Práca z domu alebo z kancelárie bez rozdielu a ešte bezpečnejšie

Chceú, vaši zákazníci aby ich zamestnanci nevnímali rozdiel medzi prácou z kancelárie a z domova a zostali v oboch prípadoch rovnako produktívni? Tak to potrebujete riešenie, ktoré umožní konzistentné prístupové politiky. To môžete získať integráciou Cisco Secure Connect s Cisco SD-WAN a Cisco Meraki SD-WAN! Zistite viac o tom, ako nastaviť poriadok v kanceláriách aj na homeoffice. Viac info v článku https://blogs.cisco.com/networking/the-path-to-unified-sase-with-cisco-sd-wan-and-cisco-secure-connect .

10 výhod, ktoré získate prechodom na NDFC SAN Controller

Prišiel čas na upgrade! Cisco dalo dohromady 10 výhod, ktoré čakajú na každého, kto prejde na NDFC SAN Controller. Od väčšej škálovateľnosti až po detekciu anomálií, NDFC ponúka všetko, čo potrebujete pre správu vašej SAN. Kto chce, nájde viac na https://blogs.cisco.com/datacenter/top-ten-benefits-of-upgrading-from-dcnm-to-ndfc-san

Dúfame, že sme Vám priniesli niečo zaujímavé pre Váš ďalší business a zároveň aj pomohli k lepšej nálade.