Asbis CISCO obšťastník

Ahojte priatelia! Ej veru dávno sme sa nečítali. Za tú dobu sa toho udialo neúrekom. Prešli sviatky aj Nový rok. Preto vám všetkým prajem hlavne veľa zdravia a spokojnosti. Hojnosti už hádam bolo dosť. Pamätáte sa ako nám v detstve pichali injekcie vitamínu B12, vraj aby sme pribrali? Prišiel som na to, že mi konečne zabrali. Keď sa tak teraz zamyslím nad tým, čím by som chcel byť, asi to vyhráva húsenica. Celý deň žerie, žerie a žerie…potom zaspí…a prebudí sa ako krásny motýľ.

No ale nejedzte, keď je to také príjemné. A môže to byť fajn aj napríklad na Valentína alebo nejaké výročie vzťahu. Také raňajky v tráve sú fakt romantika. Ale poviem vám, až tráva v raňajkách, to je ten pravý hukot. Samozrejme pri súčasnom počasí by to bolo chladné stravovanie. Ako by povedali niektorí Slováci s kratšou pamäťou: Ach to je počasie… zlatí komunisti!

Ak si občas prechádzate denné správy, viete že väčšina je o vojne alebo politike. Na obe témy mám cenzúru, tak radšej prejdem na iné zaujímavosti.

V českej tlači ma zaujal titulok článku: Policistka v Praze dohonila onanujícího muže. Povedzme si na rovinu, západným susedom môžeme všeličo závidieť. Po tomto článku aj políciu.

Z cestopisných zdrojov: V Katare našli ropu a iba za 35 rokov z neho jeden beduín urobil najbohatšiu krajinu na svete. Zaujímavé. Keď si uvedomíme, že v takom Rusku našli zlato, plyn, diamanty….. vlastne celú Mendelejevovu tabuľku. A kde je Rusko? Asi stále nenašli správneho beduína.              Inak ohľadne MS vo futbale v Katare sa vraj prvý krát v histórii stalo že fanúšikovia na tribúnach boli bohatší ako futbalisti.

Vráťme sa na Slovensko. Východniarsky korzár: Vďaka výpadku internetu syn po rokoch našiel svoju matku, žijúcu vo vedľajšej izbe. Zaujímavé zistenie, že k rodinnému životu môže výrazne prispieť aj nespoľahlivý operátor.

Z lekárskej obce: Lekár dával pacientovi 4 mesiace života. Ten ho zastrelil a od sudcu dostal 12 rokov natvrdo. Je to jasné, radšej súd ako lekárska prehliadka. Aj ja som bol nedávno na preventívke a lekár zhrnul môj stav radou, aby som si už radšej nekupoval trvanlivé mlieko. Prečo? Nie je kóšer?

Ešte som našiel jeden zaujímavý článok: Ako prestať odkladať veci na neskôr. Dúfam že bude zaujímavý. Napíšem o ňom nabudúce. Rozhodol som sa, že si ho prečítam neskôr.

Aj v tomto obšťastníku by sme Vás chceli upozorniť na niečo užitočné z CISCO rodinky.

Nové kompaktné modely Cisco Catalyst 9200CX

Spoločnosť CISCO koncom minulého roka uviedla na trh nové kompaktné modely Catalyst 9200CX. Dosahujú väčšiu flexibilitu vďaka menšej veľkosti a efektívnejšej prevádzke bez ventilátora.

Kľúčové výhody Catalyst 9200CX:

  • Prevádzka bez ventilátora s prirodzeným chladením
  • Viacero možností portov s neuveriteľnými rýchlosťami, 1G až 10G a teraz 10G multigigabit
  • Možnosti napájania HVDC/AC pre zvýšenú energetickú účinnosť a znížené straty pri konverzii
  • Možnosti PoE až 60 W
  • Bezpečnosť Zero Trust so segmentáciou založenou na politike pre menej prestojov
  • Vstavaný slot pre kartu micro-SSD pre „offline“ nastavenie

Dúfame, že sme Vám nielen pomohli k lepšej nálade, ale zároveň aj priniesli niečo zaujímavé pre Váš ďalší business.