Premeňte kanceláriu na centrum spolupráce pre každého

Teraz žijeme a pracujeme vo veľmi rozdelenom svete. Či už sú vaši zamestnanci späť v kancelárii, alebo sú niektorí vzdialení, musíte im poskytnúť silnejší zážitok zo spolupráce s technológiou, ktorá všetkých spojí, aby odviedli čo najlepšiu prácu.

Tento mesiac nasadzujeme zariadenia a technológiu, ktorá pretvára kanceláriu a vytvára prispôsobené, inkluzívne a bezpečné možnosti spolupráce pre všetkých.

Čítajte ďalej a získajte prehľad o tom, čo sa chystá na jún.

Prepracované pracovné priestory

Prispôsobený hot desking pre každého, ktorý umožňuje nový videotelefón Cisco 8875

Konečne stolný telefón, ktorý sa dokáže prispôsobiť každému, s registráciou QR kódu na prispôsobenie zdieľaných pracovných priestorov. Úplne nový Cisco Video Phone 8875 je poháňaný audio inteligenciou Webex, ktorá odstraňuje šum na pozadí a zosilňuje hlas používateľa, a ponúka integráciu kalendára pre moderný hot desking.

Hardvér + softvér = inkluzívne a pohlcujúce zážitky zo spolupráce

Ako zabezpečíte, aby boli všetci videní na hybridnom stretnutí s ľuďmi, ktorí sa pripájajú z konferenčných zariadení v kancelárii, notebookov na cestách a osobných zariadení doma? Vďaka inteligencii zabudovanej do video zariadení Webex a aplikácii Webex môžeme poskytnúť optimalizované zobrazenie pre každého. Skvelé samostatne, ale ešte lepšie spolu, inteligentný hardvér a softvér poskytujú skutočný hybridný pracovný zážitok.

Pohlcujúce hybridné zážitky zo stretnutí s „People Focus“ – inteligencia fotoaparátu

V júli rozširujeme našu inteligenciu fotoaparátu People Focus uvedením nového režimu fotoaparátu Frames, ktorý umožňuje inkluzívne zobrazenia na AKEJKOĽVEK schôdzi – či už je to Zoom, Microsoft Teams, Google Meet alebo akýkoľvek iný dodávateľ schôdzí tretej strany.

Pohlcujúce hybridné zážitky zo stretnutí s People Focus – inteligencia aplikácie Webex

Okrem zariadení Webex sa People Focus teraz rozširuje na Webex Meetings a čoskoro aj na Webex Webináre. Používatelia budú mať teraz podobnú kontrolu a flexibilitu v rámci rôznych pracovných postupov Webex, aby sa zabezpečilo rovnaké zastúpenie účastníkov na hybridnom stretnutí.

Viac zariadení na spoluprácu na podporu hybridnej práce

Máme ešte viac zariadení pre každý pracovný štýl a každý priestor. Viac sa dozviete v blogu Snorre Kjesbu: Návrat k osobnému kontaktu: Umožnenie slušných skúseností pre všetkých .

Flexibilné pracovné štýly

Nové možnosti volania cez Webex

Počúvajte zreteľne každý hovor Webex na akomkoľvek zariadení

Používatelia služby Webex Calling už majú prístup k technológii audio inteligencie poháňanej AI, ktorá eliminuje hluk na pozadí hovorov zo strany Webex Calling. Túto možnosť teraz rozširujeme na hovory PSTN s externými používateľmi volania mimo Webex, ako sú zákazníci, partneri a dodávatelia. Ak používateľ Webex Calling počuje rušivý hluk od externého volajúceho, používateľ Webex Calling bude môcť už čoskoro eliminovať hluk na pozadí externého volajúceho jediným kliknutím v aplikácii Webex na počítači a mobilnom zariadení, alebo na podporovaných zariadeniach.

Spravujte viacero hovorov bez bolesti hlavy

Okno viacerých hovorov je výkonným doplnkom aplikácie Webex, ktorá používateľom umožňuje spravovať až osem liniek, zdieľané linky, fronty hovorov, alebo skupiny hovorov. Používateľské rozhranie je úhľadné a nenápadné, takže používatelia môžu spravovať viacero liniek a zároveň používať iné aplikácie. Okno viacerých hovorov má indikátory poľa Busy Lamp Field pre každú linku (ukazuje, či sa linka používa) a poskytuje používateľom rýchly prístup k funkciám podnikového volania.

 

Postavte sa výzve lokálnej dostupnosti

Dostupnosť služby miestnej lokality Webex Calling, ktorá bude k dispozícii neskôr v tomto roku, zaisťuje, že podniky môžu uskutočňovať a prijímať hovory do PSTN na mieste počas výpadku siete využitím osvedčenej technológie Survivable Remote Site Telephony (SRST) na fyzických alebo virtuálnych smerovačoch Cisco.

 

Globálna expanzia Webex Calling pokračuje

Ak chcete vidieť ďalšie inovácie volania Webex, ktoré oznamujeme na Cisco Live s cieľom umožniť moderným pracovným silám pracovať odkiaľkoľvek a na akomkoľvek zariadení, pozrite si blog Amey Parandekar tu .

Bezpečnosť a ovládateľnosť

Urýchlite riešenie problémov vďaka viditeľnosti siete vo všetkých pracovných priestoroch

Control Hub a ThousandEyes
S toľkými rôznymi pracovnými scenármi, ako je domácnosť, kancelária a vzdialená identifikácia a diagnostika problémov s kvalitou v hybridnom pracovnom scenári môže byť kontrola mimoriadne náročná. Vďaka integrácii Control Hub a ThousandEyes môžete rýchlo izolovať problémy, aby ste pochopili, či sú spôsobené aplikáciou, zariadením, alebo sieťou. Zistite, ako môžete využiť túto výkonnú integráciu: https://blog.webex.com/hybrid-work/control-hub-enhancements/

Chcete vedieť, čo je ešte nové na Webexe tento mesiac? Pozrite si náš úplný zoznam článkov o novinkách .

***

Zistite viac o Webexe zapojením sa do pripravovaného školenia .

Zostaňte v obraze a zapojte sa do dennej ukážky produktu