Ahojte priatelia,

už je to tu. Po uvoľnenom lete sa nám covid rozbehol po Slovensku ako taký splašený capko. Len tak, ako cap nezapácha, teda aspoň tým, ktorí sa ním nakazili. Neviem či to nie je pre nich výhoda, lebo nám ostatným tu začína smrdieť všetko.

Naše najvyššie orgány vyhlásili núdzový stav. Je to trochu na smiech. Fakt si z orgánov nikto nevšimol, že v porovnaní s okolitým svetom ľudia u nás žijú v núdzových podmienkach už od druhej svetovej? Aj keď je pravda, že na hmotnosti nám to neubralo. Teda aspoň mne nie. Pritom som sa za prvej vlny pustil do diéty. Asi som urobil rekord, keď som 90-dňovú diétu dokončil už za týždeň. S adekvátnym plusovým výsledkom.

Bardejov nechcel za Michalovcami zaostávať v počte nakazených a stačilo urobiť zopár menších východniarskych svadieb (rozumej cca 200 ľudí) a už nezaostávajú. Oravci sa tiež nedali Bratislavou zahanbiť, a tak tu máme Slovensko červenšie ako za bývalého predsedu vlády z povolania.

Nuž, vyzerá to tak, že opäť budeme skôr doma ako v práci, fitku alebo po krčmách. Chlapi, to chce mať na pamäti niekoľko vecí. Hlavne netreba podceňovať potrebu zásob. Nikdy neviete, kedy sa môže minúť dezinfekcia a prevencia je prvoradá. Za druhé, myslite aj na svoje polovičky. Buďte k nim ohľaduplní. Nezabúdajte na to, že chlap má vo vzťahu buď pravdu alebo sex.

Pridáme aj niečo zaujímavé zo sveta, nech to nie je len o Slovákoch. Viete, že zo svadobných osláv bavorského korunného princa Ľudovíta s princeznou Teréziou vznikol každoročný festival piva – Oktoberfest. Kto to nepozná – je to sviatok, počas ktorého Nemci pijú skoro tak, ako u nás chlapi v bežný deň.

Aj v tomto obšťastníku by sme chceli upozorniť na možnosti s CISCO, ktoré by Vám mohli pomôcť v biznise.

Uvádzame balíček Webex Enterprise Trial, ktorý umožňuje vytvárať HD meetingy a webináre neobmedzene s počtom až 200 užívateľov. Cisco platformu je možné prelinkovať aj s Office 365 a pozývať na meetingy rovno z MS Outlook kalendára. Môžete nahrávať meetingy a sharovať dokumenty a k tomu máte viac úložného priestoru. Súčasťou balíčka je dotyková TV od Samsungu a stojan kompatibilný s ponúkaným riešením. Viac info nájdete TU.

Ak si zakúpite jeden alebo viac Access pointov Cisco Catalyst série 9100 alebo Wireless série 9800, získate jeden rok na softvér Cisco DNA pre bezdrôtové siete úplne zadarmo. Neváhajte a nakupujte, prvý rok platíme my!

Nové akcie nájdete na webe TU alebo píšte na [email protected] .