Ahojte priatelia,

máme po tom. Slovenské národné postávanie (hlavne v sobotu 31.10.) je za nami. Nebude to platiť pre všetkých, niekde bude hroziť lokálne postávanie 2. Keď pozriem na mapu výskytu pozitívnych prípadov, sever Slovenska je červený ako pri voľbách. Žeby sa tam málo modlili?

Dušičky sme prežili doma. Kto sa teraz chce dostať na cintorín, vraj musí byť negatívny. Preto tí, ktorí sa tam ešte nezberáte, žite pozitívne. K tomu môže výrazne dopomôcť výrok neznámeho bojovníka proti vírusom: dezinfikovať, dezinfikovať, dezinfikovať. Ale vysvetlite to dopravákom pri fúkaní… Upozornenie: podobnosť s výrokom V.I.Lenina je čisto náhodná!

Minister Krajniak prežil opäť celý víkend v maskáčoch. Vraj tým chcel vyjadriť vďaku vojakom, za ich prácu a pomoc pri organizácii anti-COVID-19 manévrov. Dobre, že nepomáhali aj porno herci. Keď by aj im chcel vyjadriť vďaku, televízne prenosy z tlačoviek by boli ešte viac negustiózne.

Americký prezident Donald Trump plánuje vyhodiť experta na infekčné choroby Anthonyho Fauciho, pretože ho rozčuľuje, že koronavírus je naďalej jednou z hlavných tém správ. Toto je ďalšie rozhodnutie, ktoré nechápem. Prečo radšej nezakáže správy? To by bolo rozhodnutie hodné pravého Trumpa.

Čo si v novembri pripomíname? Asi by som vypichol hlavne jednu udalosť.

Násilný zásah štátu proti študentskej manifestácii 17.11.1989 v Prahe znamenal začiatok Nežnej revolúcie. Z toho dôvodu si 17.11. pripomíname ako Deň boja za slobodu a demokraciu. Mladšie ročníky si život za totality nepamätajú. Žiadna sloboda, časté policajné kontroly, žiadne normálne nákupy v obchodoch, žiadne dovolenky v zahraničí… kua, prečo mi to pripomína súčasný život s opatreniami proti COVID-19?

Aj v tomto obšťastníku by sme chceli upozorniť na novinky v CISCO, ktoré by Vám mohli pomôcť v biznise.

Chcete začať s WIFI 6 a hľadáte vhodný produkt? CISCO prichádza s Catalyst 9105AX Series Access Points, najuniverzálnejším AP novej generácie v enterprise triede.

Catalyst 9105 poskytujú nepretržitý zážitok kdekoľvek pre každého, s vysokým škálovaním a bezkonkurenčným výkonom v rôznych sieťových nasadeniach. Catalyst 9105 Access Point, idúci nad rámec štandardu Wi-Fi 6 (802.11 ax), poskytuje integrované zabezpečenie, odolnosť a prevádzkovú flexibilitu.

Kompletné informácie o Catalyst 9105 Access Point nájdete na CISCO webe.

Nové akcie CISCO nájdete aj na ASBIS webe alebo píšte na [email protected] .

Dúfame, že sme Vám pomohli so zlepšením nálady, ale zároveň aj priniesli užitočné informácie pre vašu prácu.