Začiatok prvého jarného mesiaca bol jednoznačne poznačený koncom februára, kedy sa konali voľby do Národnej rady SR. Teplotné rozdiely boli citeľné. Hlavne preto, že kým vo voľbách to „vrelo“, počasie vonku sa teplotne „nepretrhlo“.

Vážení priatelia, áno (podobnosť s rovnomennou satirickou komédiou čisto náhodná). Voľby dopadli tak, ako chcela väčšina. Všetci vieme, čo máme za sebou. Ale čo je pred nami??? Pomôžme si opäť filmovou klasikou: „Ach Bože môj, čože nás to len čaká!“, zvolala by grófka Báthoryová  „Asi riadna kuca-paca.“, odpovedal by Pacho.

Nám frndžalica, po Pachovom vzore, možno trochu uľaví, ale nepomôže. Pomôcť nám môže len kompetentná vláda a zodpovední politici. Keďže toto slovné spojenie je nereálne (rozumej prvé slovo neguje druhé), musíme si pomôcť sami. Poprosím, preto všetkých nahlas a spoločne: „Otče náš, ktorý si na nebesiach….“.

V tieni volieb zostáva skutočnosť, že naše drahé Slovensko patrí medzi jednu z mála krajín , v ktorých nebol oficiálne ohlásený žiadny prípad pozitívny na koronavírus. Alebo žeby vírus čakal, ako u nás dopadne hlasovanie? V každom prípade prevencia je prevencia a v tomto prípade by som frndžalicu nepodceňoval.

Takže, na prevenciu (na zdravie), na novú vládu a na budúcnosť!

Voľby-nevoľby, aj v tomto obšťastníku by sme chceli upozorniť na aktuality CISCO, ktoré by Vám mohli pomôcť v biznise.

Cisco predlžuje akciu na wifi access pointy Cisco Aironet 1815i, 1840i a 1852i – kúp jedno, dostaneš ďalšie zadarmo do 25.4.2020. Viac podrobností nájdete TU.

S príchodom novej platformy prepínačov rady 1000, ktorá predstavuje ideálne riešenie pre menšie podniky, pripravujeme pre partnerov webináre, na ktoré vás srdečne pozývame. Registrovať sa môžete TU.

Veríme, že sme vám zdvihli nielen tlak, vieru a náladu, ale priniesli aj užitočné informácie pre prácu.