Spamätávanie z novoročných osláv niekedy spôsobuje bolesti hlavy a to má za následok, že sa ocitneme na začiatku februára ani nevieme ako. 

Pre naše IT je míľnikom dátum 13.2. 1992, kedy bol v Česko-Slovensku oficiálne spustený internet a ako prvé bolo pripojené ČVUT v Prahe. Jeho obsah bol na tú dobu rozsiahly. Dal by sa stiahnuť asi na milión CD nosičov (bez porna asi na pätnásť). 

Pre nás, ktorí sme boli školopovinní dávno pred rokom 1989, je najznámejší dátum víťazný 25. február 1948. Vtedy bol ukončený (nanešťastie úspešne) komunistický prevrat. 

V tieni tohto dátumu, na ktorý už podľa preferenčných hlasov evidentne zabudlo mnoho Slovákov, sa tento rok vyníma ďalší významný deň – 29. február. Nie len tým, že sa jedná o priestupný deň, ktorý máme len raz za 4 roky, ale preto, že jeden z našich najúspešnejších „stand-up komikov“ na tento dátum vyhlásil voľby do Národnej rady SR. Ak to politikom vo voľbách nevyjde, môže z toho byť úradnícka vláda, čoho sa boja viac ako koronavírusu, pretože kto z nich nie je pri koryte, nemá lásku (teda love).

Vírus-nevírus, aj v tomto obšťastníku by sme chceli upozorniť na aktuality CISCO, ktoré by vám mohli pomôcť v biznise.

Čoraz obľúbenejšie Meraki prichádza s novinkou – integráciou Umbrella na MR zariadeniach. Viac podrobností nájdete na TU

S príchodom nového roka 2020 spustilo Cisco predaj novej platformy prepínačov rady 1000, ktorá predstavuje ideálne riešenie pre menšie podniky. Kto hľadá rýchlu expanziu platformy,  jednoduchosť používania a v neposlednom rade vysokú úroveň zabezpečenia pri relatívne nízkych nákladoch, dozvie sa viac TU

Veríme, že sme vám zdvihli nielen tlak a náladu, ale aj zápal pre uskutočnenie vašich pracovných predsavzatí v roku 2020.