Ahojte priatelia!

Konečne sa skončila sezóna komárov. Teda aspoň podľa vonkajších teplôt to tak vypadá. Priznávam, nemám ich rád a nikdy neodpustím Noemu, že vzal na archu aj pár komárov. Nikdy! Pritom, aký by to mohol byť celosvetovo obľúbený druh hmyzu, keby namiesto krvi sal tuk.

V tomto obšťastníku by som sa chcel hlavne venovať partnerskému spolužitiu. Konkrétne muža a ženy. Nie žeby som mal niečo proti spolužitiu rovnakých pohlaví. Veď nakoniec ešte stále takmer polovica Slovákov bola vychovávaná párom rovnakého pohlavia – matkami a babičkami. Ide mi skôr o to, že ja mám bohaté, niekoľkonásobné skúsenosti so spolužitím s manželkami, partnerkami. O tie by som sa s Vami veľmi rád podelil.

Pamätajte, štatistiky nepustia, 50% partnerov podvádza. Že konkrétne Vy partnerku nepodvádzate? Zamyslite sa, potom to vychádza na zvyšok Vášho páru. Pre začiatočníkov mám jednu radu. Aj ženatý muž môže byť šťastný. Len sa o tom nemôže dozvedieť jeho manželka. Dobre si zapamätajte ďalší tip. Po vášnivej chvíľke je dobré prehodiť niekoľko slov s manželkou. Veď načo máme mobilné telefóny. Ďalšia rada je pre tých, ktorým imponujú hlavne mladšie partnerky. Peňaženka alebo pohlavie. Niečo z toho by ste mali mať veľké, ak si mladú chcete udržať. Na druhej strane, možno je pre niekoho lepšie mať mladú ženu s niekým na polovičku, ako starú celú pre seba. Inak, už mám po 50-ke, tak nejaké rady aj pre túto skupinu. Najlepšia predohra je navzájom si natrieť kríže Voltarenom. V tomto veku vôbec nezúfajte, že sa spotíte medzi prvým a druhým číslom. To možno len medzitým nenápadne prešlo leto. A posledná rada: nečakajte kým Vás niekto urobí šťastným, nalejte si sami.

Aj v tomto obšťastníku by sme Vás chceli upozorniť na niečo užitočné z IT alebo aj z CISCO rodinky.

Nastal čas pre WIFI 6E

Nový spoločný WIFI 6E Access Point Cisco Catalyst CW9162I-E a Meraki CW9162I-MR je už objednatelný. Viac informácií pre variant riadený cisco kontrolérom C9800  nájdete na https://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/wireless/catalyst-9100ax-access-points/cat-9162-series-access-points-ds.html?dtid=osscdc000283 alebo pre variant managovaný prostredníctvom Meraki dashboardu  https://meraki.cisco.com/product/wi-fi/indoor-access-points/cw9162/ .

Nové Meraki AP pre WIFI 6

O tom, že Cisco – Meraki nezaháľa, svedčí možnosť objednania WIFI 6 access pointov MR28 a MR78 (náhrady za WIFI 5 AP MR20 a MR70). Sú vybavené ultrarýchlym dvojpásmovým Wi-Fi 6, 2×2 2,4/5 GHz a rádiom Bluetooth® Low Energy/IoT pre aplikácie IoT. Viac podrobností nájdete na https://documentation.meraki.com/MR/MR_Overview_and_Specifications/MR28_Datasheet a https://documentation.meraki.com/MR/MR_Overview_and_Specifications/MR78_Datasheet .

Dúfame, že sme Vám nielen pomohli k lepšiemu tráveniu (času), ale zároveň aj priniesli niečo zaujímavé pre Váš ďalší business.

Milí priatelia, veríme, že vás obšťastník pobavil. Prosíme, berte na vedomie, že obšťastník neodzrkadľuje názory a hodnoty spoločností Cisco a Asbis. Zdieľame ho s vami, aby spestril váš pracovný čas a priniesol dobrú náladu všetkým, ktorým je humor nášho obľúbeného kolegu Džejdžeja sympatický.

Váš Asbis tím