Drahí priatelia, drahé potraviny, drahé všetko! Keby aj obilie rástlo tak rýchlo ako ceny základných komodít, bolo by „sveta žiť“. Z obilnín je predsa slad a čím viac sladu, tým viac piva! K tomu už stačí kilo pečených bravčových rebierok a my chlapi sa už nejako prestravujeme. Inak, všimli ste si, že všade čítame inzeráty: „darujem psíka, darujem mačičku do dobrých rúk…“. Ale takú 120 kilovú svinku nechce podarovať nikto.

Máme ju doma! Nie svinku, ale vytúženú zlatú medailu zo Zimných olympijských hier v Pekingu. Petru budeme nosiť na ramenách. Má šťastie. Keby nepriniesla medailu, musela by nosiť nás. Binárnu sústavu máme na Slovensku v krvi. Buď si jednotka alebo nula. Peťa je naša jednotka, gratulujeme a tešíme sa na jej ďalšie úspechy.

Ako po každých sviatkoch býva mojim zvykom, rozhodol som sa že schudnem. Prvý deň diéty bol úspešný. Odstránil som z kuchyne všetko nezdravé jedlo. Bolo vynikajúce. Teraz premýšľam, aká činnosť by mi pri chudnutí pomohla. Neviem, či sa niekomu podarilo schudnúť zo sexu, alebo je zbytočné sa vôbec namáhať? Ženy to so zmenou hmotnosti majú jednoduchšie. Všeobecne sú o našich najdrahších známe nemenné zákonitosti. Keď žena schudne, je zamilovaná. Keď priberie, je šťastná. A keď spustí stierače, chystá sa odbočiť vľavo. Nedávno som čítal výsledky jednej štúdie, v ktorej vyhodnotili, že ženy ktoré majú nejaké kilá navyše, žijú dlhšie ako muži, ktorí ich na to upozornili. Tak pozor páni, byť galantní nemusí byť len správne, ale aj život zachraňujúce.

Aby som sa stravoval zdravo, hľadal som informácie o tom, čo je nezdravé. Viete, že vodka s ľadom vraj škodí obličkám, rum s ľadom škodí pečeni, gin s ľadom škodí srdcu a whisky s ľadom škodí mozgu? Úplne ma to dostalo. Je možné že obyčajný ľad je taký škodlivý? Na každej stránke o zdravom štýle píšu, že raňajky sú základ. No niekedy sa to dá len ťažko dodržať. Raňajky po dobrej akcii sú ako orgány po transplantácii. Buď ich telo prijme, alebo nie… Inak, dávajte si pri nákupoch pozor, asi sa blíži koniec sveta. Kamarátovi vraj na sociálnej sieti vyskočila reklama na nealko borovičku.

Všimli ste si že covid už nie je najhorúcejšia téma? Asi sme si na neho už zvykli. Nikto nevie, čo by naozaj pomohlo. Je to premorenie, izolovanie či vakcinácia? Pritom, keby naša vláda trochu premýšľala a chcela by zvýšiť zaočkovanosť, primiešala by vakcínu do piva a otvorila krčmy. Do troch dní by bola zaočkovaná väčšina Slovákov. Na východe by to stihli počas prvej hodiny. Ale aj pri očkovaní treba byť obozretný. Minule som stretol kamaráta, ktorý sa pochválil že už má prvú dávku za sebou. Len nechápal, prečo to čávo zohrieval na lyžici.

Aj v tomto obšťastníku by sme Vás chceli upozorniť na informácie užitočné pre Váš business.

V minulých týždňoch ste mohli zachytiť informácie o oficiálnom zverejnení nových Catalyst produktov. Primárne sa jedná o Catalyst 9136 (WiFi 6E AP) a Catalyst 9000X. Novinkou je aj nové WiFi 6E AP z radu Meraki – MR57.

Pridávam niekoľko užitečných odkazov:

Akcie CISCO alebo k meraki či SMB nájdete aj na ASBIS webe: https://testcisco.asbis.sk/ alebo píšte na [email protected] .

Dúfame, že sme Vám pomohli k lepšej nálade, ale zároveň aj priniesli niečo zaujímavé z technológií.

Milí priatelia, veríme, že vás obšťastník pobavil. Prosíme, berte na vedomie, že obšťastník neodzrkadľuje názory a hodnoty spoločností Cisco a Asbis. Zdieľame ho s vami, aby spestril váš pracovný čas a priniesol dobrú náladu všetkým, ktorým je humor nášho obľúbeného kolegu Džejdžeja sympatický.

Váš Asbis tím