Ahojte priatelia!

Počasie v tohtoročnom lete je ako slovenská politika. Čokoľvek očakávame, vždy nás niečo dokáže prekvapiť. Júl bol najteplejší, august doposiaľ studený a upršaný. Miestami museli začať opäť kúriť. Ešteže máme možnosť požiadať o dotáciu na zateplenie z Plánu obnovy.

Zdá sa mi, že po dlhých rokoch skúšania sme na Slovensku dospeli k verzii života spoločnosti, ktorá by nám zatiaľ mohla vyhovovať najviac. Štát riadia ľudia ktorí vedia čo robia, aj keď neprešli voľbami. Ľudia, čo prešli voľbami nemôžu urobiť nič, len v médiách vykrikovať ako by to robili lepšie. Občania Slovenska zatiaľ potichu sedia doma, lebo sa boja medveďov. Škoda len, že tento stav dlho nevydrží.

Polícia nezaháľa a zatýka ostošesť. Len nech si robia svoju robotu. Akurát sa mi nepáčia názvy akcií, pri ktorých niekoho zatknú a potom ho aj tak musia za mediálneho humbuku pustiť. Namiesto „Očistec“ alebo „Ezekiel“ by som navrhoval názvy „Don Quijote“ alebo „Inšpektor Clouseau“. Bývalá opozícia kričí, že polícia sa zameriava na ich členov. Polícia tvrdí, že ide výhradne po ľuďoch dôvodne podozrivých z korupcie a iných trestných činov. Toto je vzácny moment, kedy sa obe strany zhodnú.

Voľby sú predo dvermi, tak nemôžem obísť témy, ktoré sa ich týkajú. Soros ohlásil stiahnutie investícií z európskeho priestoru. Škandalózne. Čo mu už my Slováci nestojíme za to, aby nás očipoval a zotročil? Ako k tomu prídu niektoré strany, že takto pár týždňov pred voľbami prídu o podstatu svojho volebného programu? Nuž, musia sa preorientovať. Myslím že to pre nich nebude až také ťažké. Zvyčajne propaganda niektorých strán nerobí z ľudí idiotov, ona je na idiotov cielená. Ako by povedal vĺčik na predvolebnom mítingu: „Hneď ako ma zvolíte, stanem sa vegetariánom“.

Keď sme už v úvode riešili bývanie, spomeniem jednu nedávnu príhodu. Prechádzali sme sa s partnerkou nemenovaným nákupným centrom s rôznymi typmi obchodov a hľadali sme niečo do bytu. Vošli sme niekam a v tom okamihu som sa do toho priestoru zamiloval. „V takomto niečom chcem bývať“, hovorím predavačovi. „Prosím, čo stojí vybavenie tohto vzorového bytu?“ On sa na mňa udivene pozrel a pošepkal mi: „Pane toto je obchod s alkoholom…“

Záverom by som sa s vami chcel podeliť o jeden príbeh: „Mara začala variť obedy pre bezdomovcov. Ide jej to úspešne. Polovica stravníkov si už radšej našla robotu.“ Upozorňujem, že podobnosť vplyvu doterajších slovenských vlád na odliv študentov a zamestnancov do zahraničia je čisto náhodná.

Aj v tomto obšťastníku by sme Vás chceli upozorniť na niečo užitočné z CISCO rodinky.

Cesta k lepším digitálnym službám

Chcete poznať spôsob, ako vylepšiť výkon webových služieb? Zistite to v článku, ktorý vám ukáže, ako získať lepšie povedomie o svojich používateľoch a poskytnúť im tak najlepší možný zážitok. Zistite viac v článku https://www.appdynamics.com/blog/product/building-big-picture-insights-for-better-digital-public-services/?utm_source=sprinklr&utm_medium=social&utm_campaign=big-picture-insights-public-services&utm_content=&utm_term=&utm_budget= .

Cisco Networking Cloud platform

Spoločnosť Cisco predstavuje #CiscoNetworkingCloud! Platformu pre jednoduchšiu prácu so sieťovým prostredím, dôrazom na udržateľnosť a možnosťou optimalizácie spotreby aj prenosu dát. Viac infomácií nájdete tu: https://blogs.cisco.com/datacenter/simplifying-how-customers-unleash-the-power-of-our-platforms .

Dúfame, že sme Vám priniesli niečo na odreagovanie ale aj zaujímavé pre Váš ďalší business.

Milí priatelia, veríme, že vás obšťastník pobavil. Prosíme, berte na vedomie, že obšťastník neodzrkadľuje názory a hodnoty spoločností Cisco a Asbis. Zdieľame ho s vami, aby spestril váš pracovný čas a priniesol dobrú náladu všetkým, ktorým je humor nášho obľúbeného kolegu Džejdžeja sympatický.

Váš Asbis tím