Ahojte priatelia!

Konečne vonkajšie teploty klesli pod 30. To je už znesiteľnejšie. Aj keď schladiť sa dalo aj predtým. Avšak nikomu sa nechcelo veľmi hýbať. Dokonca v jednom východoslovenskom denníku som čítal, že v jeden horúci deň sa na Šírave vypilo 700 litrov piva a 200 litrov pálenky a  napriek tomu nikto nedostal do držky. Okolnosti vyšetruje polícia.

Zdraženie začíname pociťovať. Rozhodol som sa, že budem cestovať po svete, pokiaľ neminiem svoje úspory. O deviatej som vyrazil, pred dvanástou som už bol doma. Minule som išiel okolo zmrzlinárne, kde stál mladý otecko s dcérkou. „Ocko, dala by som si zmrzlinku“, hovorí mu maličká. „Aj ja by som si dal“, odpovedal jej smutne otecko. „Ale maminka nám dala peniaze iba na dve pivá.“ Zo všetkých strán sa ozývajú hlasy, žiadajúce viac peňazí. Môj názor je, že za túto krízu môžu tí, čo tu všetko riadia. A hlavne naša slušná výchova. Zdá sa mi, že odkedy múdrejší ustupujú, sprostejší ovládajú svet.

Čiastočne za naše problémy môže aj spôsob života. Myslel som si, že sa mi moje oblečenie zmenšuje kvôli sušičke. Tak som načas prestal sušiť. Ukázalo sa že to je kvôli chladničke. Kamarát zase dosť míňal na exotické dovolenky. Po poslednej povedal dosť. Bol v Thajsku na masáži. Ako ho masérka masírovala, hovorí mu: „Erekcia je počas masáže úplne normálna vec“. „Ja nemám erekciu“, odpovedal. „Ale ja mám“, povedala masérka.

Aj v tomto obšťastníku by sme Vás chceli upozorniť na niečo užitočné z IT alebo aj z CISCO rodinky.

NASES upevňuje spoluprácu s FIIT STU

Slovenský NASES oznámil v spoločnom memorande s FIIT STU spoluprácu, ktorá sa bude týkať oblastí, ako sú krátkodobé stáže (v nich budú môcť študenti pracovať aj na rozvoji informačných systémov NASES).

Čo k tomu dodať. Možno sa šikovným študentom konečne podarí štátne IT služby sprevádzkovať.

Urobte vaše priestory „múdrejšími“ pomocou Meraki MT senzorov

Automatizujte a transformujte svoju organizáciu pomocou environmentálneho monitoringu. Viac sa dočítate : https://meraki.cisco.com/products/sensors/  a https://meraki.cisco.com/product-collateral/mt-sensors-at-a-glance/?file

Meraki zároveň pripravilo pre vašich zákazníkov novinku. Ponúka k pozretiu webináre Meraki senzor zadarmo tu: https://meraki.cisco.com/webinars/build-a-smarter-more-sustainable-future-with-iot-sensors/ . Promo je určené výhradne pre koncových zákazníkov.

 

Dúfame, že sme Vám nielen pomohli k zlepšeniu pocitov a zároveň aj priniesli niečo podnetné.

 

 

Milí priatelia, veríme, že vás obšťastník pobavil. Prosíme, berte na vedomie, že obšťastník neodzrkadľuje názory a hodnoty spoločností Cisco a Asbis. Zdieľame ho s vami, aby spestril váš pracovný čas a priniesol dobrú náladu všetkým, ktorým je humor nášho obľúbeného kolegu Džejdžeja sympatický.

 

Váš Asbis tím