Nové inovácie Webex umožňujúce návrat do kancelárie a inkluzívnu spoluprácu.

Keďže spoločnosti na celom svete postupne zvolávajú svojich zamestnancov späť do kancelárie, pričom niektoré sú vzdialené, budú potrebovať technológiu, ktorá všetkým umožní inkluzívnu a konzistentnú spoluprácu. Preto sme nadšení, že vám môžeme sprostredkovať nahliadnutie na dve nové zariadenia Webex, ktoré vám umožnia návrat do kancelárie, ako aj nové vylepšenia aplikácie Webex a volania.

Čítajte ďalej a dozviete sa viac o všetkých nových inováciách, ktoré sú pripravené na máj.

Prepracované pracovné priestory

Nové zariadenia Webex budú k dispozícii už čoskoro a budú sa dať objednať už koncom mája:

Webex Room Bar

Nový Webex Room Bar je súčasťou ďalšej generácie zariadení pre zasadacie miestnosti, ktoré sú navrhnuté tak, aby zvyšovali výkonnosť hybridných pracovných priestorov, nahrádzajú a rozširujú zážitok, ktorý poskytuje Webex Room Kit Mini.

Ide o flexibilný, vysokoškálovateľný a na funkcie bohatý videobar, ktorý umožňuje výnimočné videokonferencie na akejkoľvek platforme a inkluzívne zážitky zo stretnutí vo vašich stiesnených priestoroch v menších až stredných zasadacích miestnostiach.

Niektoré z funkcií zahŕňajú: vstavané pole mikrofónov s tvarovaním lúča a vstup pre externý mikrofón; podpora dvoch obrazoviek; 12MP širokouhlý fotoaparát; priestorový stereo zvuk; jednokáblový USB-C nabíjanie a zdieľanie obsahu; a inteligentné sledovanie reproduktorov.

Room Bar navyše prichádza s oceneným Webex Room Navigator vrátane senzorov internetu vecí, plánovania, inteligentných ovládacích prvkov a aplikácií na správu pracoviska v intuitívnom dotykovom paneli na zdieľanie obsahu v rozlíšení 4K, jednotnú správu, analýzu a technológiu poháňanú umelou inteligenciou, ako je zameranie ľudí, tvárové rozpoznávanie a odstránenie šumu.

Stolná kamera Cisco 1080p

Úplne nová stolná kamera Cisco 1080p je webová kamera s rozlíšením Full HD s vysoko kvalitným videom, mikrofónmi s redukciou šumu, vstavanou uzávierkou na ochranu súkromia a flexibilitou, ktorú potrebujete na to, aby ste akýkoľvek priestor zmenili na video veľmoc.

Aplikácia Cisco Stolná kamera

Spravujte svoju stolnú kameru Cisco a nastavenia na jednom mieste prostredníctvom najnovšieho vylepšenia aplikácie, ktoré vám umožní upraviť nastavenia obrazu, pridať predvoľby, nahrávať videá, vytvárať snímky a aktualizovať firmvér.

Flexibilné pracovné štýly

Konzistentné a bezproblémové skúsenosti s aplikáciou Webex na iPhone

Obraz v obraze

S novými funkciami obrazu v obraze na iPhone robte viac úloh ako profesionál na cestách. Prehliadajte si e-maily alebo kontrolujte kalendár alebo pristupujte k iným aplikáciám, pričom stále budete mať schôdzku pod dohľadom.

Animované virtuálne pozadie

S animovanými virtuálnymi pozadiami dostupnými na vašom iPhone udržujte svoje interakcie a zapojenie dynamické a osviežujúce, aj keď sedíte v aute v školskej rade, alebo si práve vyzdvihujete svoje obľúbené latte.

Prihláste sa do aplikácie Webex pomocou svojich sociálnych prihlasovacích údajov

Používatelia, ktorí používajú bezplatnú verziu Webex s účtami založenými na hesle, budú mať teraz možnosť previesť svoj účet na používanie sociálnych platforiem na prihlásenie do Webex. Sociálne účty možno použiť na rýchly proces registrácie a prihlásenia, ako aj na obnovenie účtu.

Stretnutia: Podpora prepisu skrytých titulkov pre 3 nové jazyky

Aby sa podporila inkluzívnosť a lepšia spolupráca na stretnutiach, hostitelia využívajúci Webex Assistant alebo Skryté titulky si teraz môžu zvoliť prepis hovoreného jazyka pre angličtinu, francúzštinu, španielčinu a nemčinu.

Volanie: Indikátor spamu alebo podvodného hovoru

Ľutovali ste niekedy, že ste prijali spamový hovor alebo phishingový hovor? Vďaka tejto najnovšej funkcii budú tieto hovory jasne označené, aby sa znížil premrhaný čas a potenciálne bezpečnostné riziká. Správcovia môžu nastaviť pravidlá organizácie na automatické blokovanie hovorov.

Zistite, ako môže podnikové riešenie volania Webex udržať vašu firmu v spojení odkiaľkoľvek.

Pripojené udalosti

Webináre Webex

Udržiavanie zapojenia účastníkov začína od chvíle, keď sa pridajú k webináru. Teraz môžete nahrať obrázok, ktorý si účastníci budú môcť pozrieť, kým budú členovia panelu na tréningu. Nechajte svoje publikum premýšľať o danej téme, nasmerujte ich, aby odpovedali na anketu, alebo len ukážte pútavú fotografiu s vrelou uvítacou správou.

Získajte viac informácií o webinároch Webex

Webex pre zákaznícku skúsenosť

Aktualizácie Webex Connect

Bohatšie interakcie s vylepšeniami kanálov

  • WhatsApp a Apple Business Messages podporujú zoznam správ a tlačidlá rýchlej odpovede.
  • Zaregistrujte značky a kampane pre 10-miestne dlhé kódy. Teraz už nemusíte odpovedať tímu podpory na registráciu značiek a kampaní. S touto najnovšou funkciou môžete jednoducho zaregistrovať svoju značku a kampaň na používanie 10DLC.

Zistite viac o Webex Connect

***