Ahojte priatelia!

Prvý letný deň bude oficiálne 21. júna, avšak teplotne sme ho už mali. Protipandemické opatrenia sú za nami, preto je načase to využiť a postarať sa o svoje zimou ťažko skúšané telo a dušu. Vybehnime na slniečko, doplňme si energiu. Neváhajte preto a šup na terasy výčapov, kde si môžeme vychutnať naše obľúbené nápoje a užiť si zároveň teplý čerstvý vzduch. Jasné, nie každý musí mať v láske niečo alkoholické. Ale pozor! Podľa prieskumov na veľkom počte dobrovoľníkov v mojom okolí musím konštatovať, že víno pomáha odstraňovať stres, napätie, podprsenky a veľa ďalších problémov. Minule som zažil pozitívny vplyv alkoholu na medziľudskú komunikáciu. K vedľajšiemu stolu doniesla čašníčka objednávku. Pani jej hovorí: „Objednala som si kolu, doniesli ste mi rum. Doneste mi prosím knihu prianí a sťažností. Rada by som Vám napísala pochvalu.“

Začali majstrovstvá sveta v hokeji a naši sokoly sa správajú neuveriteľne takticky. Po niekoľkých prehrách sú takí nenápadní, že už môžu len prekvapiť. Myslím súperov, nás čo im držíme palce už neprekvapia. Šport je fajn, ale vadia mi „senzácie“, ktoré prinášajú novinári. Napríklad nedávno riešili vo všetkých médiách, že Djokoviča nepustili na Austrália open. Ale to, že suseda Jana včera manželka nepustila do krčmy, to nikto nespomenie.

Otvorme si krimi okienko. Vlada P. zo SIS prepustil generálny prokurátor na 365-ku. Zoroslav K. sa priznal, uzavrie dohodu o vine a treste. Začína sa to zamotávať viac ako v tureckej telenovele. Bude potrestaný Zoro obvinený z krivého svedectva? Uvidíme v ďalšom diely. Kedysi špeciálny Dušan K. sedí. Rozsudok sudkyne mal 100 strán. Napísal odvolanie, ktoré má takmer 1000 strán. Vidno že má vo väzení dostatok času na literárnu tvorbu. Žeby sa rodil nový Dominik Dán? Doprajme mu tvorivý priestor.

Tešme sa, školopovinné deti dostanú príspevky na voľnočasové aktivity. Človek niekedy žasne, s akými nápadmi príde naša vláda. Normálneho človeka by v týchto časoch zdražovania, inflácie, vojny v susednom štáte a hrozby z nedostatku surovín, ani nenapadlo zaoberať sa vecami, ktorá nám predkladajú. Vidieť že sú iní ako my, bežní ľudia. Preto sú oni tam kde sú a my sme tam kde sme nechceli. Že kde? Predsa v…spomenul som si pritom na moje vyšetrenie prostaty. Na otázku, kam si mám odložiť nohavice, som odpoveď „Tu vedľa mojich“, vážne nečakal. Horšie však bolo, keď mi začal prehmatávať semenníky a ja som sa mu inštinktívne prehrabol rukou vo vlasoch.

Aj v tomto obšťastníku by sme Vás chceli upozorniť na niečo užitočné pre Vašu prácu.

Roomkit mini končí.

Ale nezúfajte, CISCO predstavilo nový výkonný produkt, ktorý poskytuje zvýšenú flexibilitu a výnimočné zážitky zo stretnutí vo vašich pracovných priestoroch. Viac: https://www.webex.com/devices/webex-room-bar.html .

Catalyst 9000X. Pripravte sa na neznáme, buďte flexibilní

Aj keď do budúcnosti nevidíte, môžete sa na ňu pripraviť tým, že pri navrhovaní siete nezabudnete na jej flexibilitu. Len tak vás neprekvapí nástup hybridnej práce alebo ďalšie zmeny, ktoré ešte len prídu. Nové modely Cisco Catalyst 9000X vašu sieť obohatia o väčší rozsah, vyšší výkon aj zabezpečenie a veľkú dávku flexibility. Viac: https://blogs.cisco.com/networking/unleash-the-power-of-your-network-with-catalyst-9000x .

Dúfame, že sme Vám pomohli k zlepšeniu nálady, ale zároveň aj priniesli niečo zaujímavé.

Milí priatelia, veríme, že vás obšťastník pobavil. Prosíme, berte na vedomie, že obšťastník neodzrkadľuje názory a hodnoty spoločností Cisco a Asbis. Zdieľame ho s vami, aby spestril váš pracovný čas a priniesol dobrú náladu všetkým, ktorým je humor nášho obľúbeného kolegu Džejdžeja sympatický.

 

 

Váš Asbis tím