Ahojte priatelia, nový rok nezačal dobre. Prosím, ešte však nezúfajme. Na to bude času dosť.

Splnil sa sen mnohých Slovákov. Sme svetová jednotka! Bohužiaľ nie v závideniahodnej oblasti. Aktuálne ako krajina vedieme rebríček úmrtnosti na COVID. Podľa nášho „precedu“, nebyť celoplošného testovania, mohli sme na tom byť ešte horšie. Ja som pesimista. Podľa mňa nemohli. Už len čakám, kedy príde náš guru s návrhom, že za sto výterov dostaneme „Igorovu“ plaketu. Dal by som si ju na čestné miesto medzi náustok, cez ktorý som nafúkal pri cestnej kontrole, a prvý článok čo mi vyšiel. Bol z pásomnice.

Tí, čo sme zatiaľ úspešne zdraví, by sme sa o udržanie tohoto stavu mali postarať svojou životosprávou. Ja som sa nad tou svojou zamyslel, začal hľadať, skúšať. Narazil som na pár zaujímavostí. Napríklad vedci zistili, že maslo srdcu neškodí, pokiaľ si ho nenatierame priamo na chlopne. Alebo také vegánstvo. Nechápem prečo niektorí zatracujú vegánske jedlá. Veď sa skvelo hodia k steakom a údeninám. Dal som na radu odborníkov a znížil som dávky alkoholu. Hneď sa mi vyjasnilo a prebudil sa vo mne bádateľský pud. Po vyhodnotení môžem konštatovať, že u mňa konzumácia malého množstva alkoholu vedie ku konzumácii väčšieho množstva alkoholu. Radšej s bádaním skončím, lebo mojim tempom znižovania spotreby etanolu, čoskoro nebude z čoho vyrábať dezinfekciu.

Čo si vo februári pripomíname v súvislosti s našou (pandémiou a vládou) skúšanou krajinou?

V Česko-Slovensku bol 13.2.1992 oficiálne spustený internet, ako prvé bolo pripojené ČVUT v Prahe. Rýchlosť nebola jeho doménou. Preto sa viacerí zaoberali myšlienkou, stiahnuť si celý internet na CD-ROM-ky. Vzdali to, lebo vraj by vtedy potrebovali milióny kusov nosičov. Neprišli na to, že bez porna by im úplne stačili štyri cédéčka.

Poďme už však k novinkám, ktoré si pre nás pripravila spoločnosť Cisco.

CISCO oznámilo uvedenie pre neho úplne novej kategórie prepínačov: micro switches. Cisco Catalyst Micro poskytujú gigabitový ethernet a PoE + v ultra malom 4 až 6 portovom prevedení s 2 SFP alebo metalickými uplinkami.

Viac informácií o novinke nájdete na CISCO webe.

Po novom je Smart account koncového zákazníka povinný pri vytváraní kvót a objednávok. Z toho dôvodu je nevyhnutný na získanie projektových zliav pre vás, Cisco partnerov. V linkoch nižšie nájdete základné informácie k SA alebo k jeho hľadaniu pri konkrétnom zákazníkovi:

https://salesconnect.cisco.com/#/search/smart%2520accounts/undefined

https://apps.cisco.com/Commerce/smartaccount

Akcie CISCO nájdete aj na ASBIS webe alebo píšte na [email protected] .

Dúfame, že sme Vám pomohli so zlepšením duševného zdravia, ale zároveň aj priniesli užitočné informácie pre Váš biznis.