Ahojte priatelia,

júl sa pomaly blíži ku koncu a do povedomia sa tlačí druhá vlna korony.

Keďže vyšlo slnko a na Zlatých pieskoch majú divné pivo, čo by nás iné mohlo napadnúť, ako sadnúť do áut, vlakov a lietadiel a šup niekde za hranice všedných korona dní. Voda bez soli je ako pivo bez pálenky. Vyhodzene peneži.

Avšak, nielen uvoľnenými opatreniami je júl známy.

V júli roku 1415 zahynul prvý nádejný kozmonaut z nášho okolia. Volal sa Ján Hus a večná škoda, že zhorel priamo na štartovacej rampe. Náskok pred Gagarinom mohol mať väčší, ako Trump pri posledných voľbách, ale dajme amíkom šancu. Ak si Donyho zvolia opäť, Absurdistán (režisér Mike Judge) si zaslúžia.

Inak, Donald ma príjemne prekvapil. Ukázal sa na verejnosti v rúšku. Škoda, že nebolo z tvrdšieho materiálu, mohol ho súčasne mať ako náhubok. No ak to pomôže k tomu, aby bol chvíľu ticho, účel to splní.

V roku 1885 Louis Pasteur úspešne otestoval svoju vakcínu proti besnote. Bohužiaľ, máme jej málo inak by som odporúčal preočkovať všetkých bývalých, súčasných aj budúcich politikov. Zvyšní piati občania SR by sme síce zostali bez ochrany, ale radšej umrieť, ako pozerať politickú diskusiu.

Divoký Bill Hickok v roku 1865 zastrelil na námestí mesta Springfield Davea Tutta v prvom skutočnom súboji divokého Západu. Je mi ľúto, že si tento vzor vybavovania si účtov neosvojil náš parlament.

Známy slovenský politik, básnik a literát Ján Kollár sa narodil v júli 1793. Upozorňujem, že podobnosť priezviska so známym slovenským otcom, štartovačom a Mgr., je čisto náhodná.

Ďalšia novinka tohto mesiaca – N.B. je vo väzbe. Jeden špecializovaný sudca ho pustil, najvyšší rozhodol inak. Zdá sa mi, že sudcovia sú z niečoho vyklepaní, ako cigánske rezne a nevedia sa dohodnúť.

Máme aj dobrú správu. Prvá časť testov americkej vakcíny proti novému koronavírusu sa skončila úspešne. Účastníci si v tele vyvinuli protilátky bez vážnych vedľajších účinkov, ktoré sú prevažne prechodné a mierne. Predsa nejaké končatiny alebo hlava naviac sa vždy dajú odstrániť.

Aj v tomto obšťastníku by sme chceli upozorniť na aktuality CISCO, ktoré by Vám mohli pomôcť v biznise.

Ak potrebujete pomôcť alebo poradiť pri zadávaní NFR požiadavky, neváhajte sa na nás obrátiť: [email protected].

Nezabudnite využiť posledné dni aktuálnych promo akcií. 

Tak, už sme sa otvorili svetu a novým príležitostiam! Tešíme sa na stretnutie a veríme, že sme Vám pomohli s hypo- alebo hyper-tenziou (s impotenciou žiaľ nepomáhame), ale zároveň aj priniesli užitočné informácie pre Vašu prácu.